30 weeks

Masuk 30 weeks memang ada rasa mual nak muntah ke? Ada sesiapa pernah rasa macam tu tak? ?

120 Balas

Adaa.. dia macam nak mabuk balik 😂 tp tak seteruk 1st trimester dlu.. sikit2 je

saya pon smpai sekarang dah bak masuk 38 weeks masi ade rasa nk muntah lgi. 😪

yezaa..now nk masuk 31w..simptom awl2 preggy muncul semula..mual tiap malam 🤢

sya dr first pregnant smpai skrng dh msuk 30w masih ada rsa nk mual n muntah...

Sama . Masa trim 1 alahan teruk . Skrng 30 weeks dh start reject makanan balik

Sy ade rasa cmtu.. Pening kepala dan mual semula.. Skrg sy dah 30 mggu lebih..

Sama sis.. sampai kluar habis juice asid dlm perut ni dah. Teruk ya amat. 😩

Ya betui... Sy rse mcm tu... Xleh tgk mende yg geli skek.. Trus mual nk muntah

Sy dari 7weeks mual sampai nak masuk 8 bulan pun masih alahan mual dan muntah

sama lah.. rasa mual tapi x teruk, rasa cam x cukup nafas. rasa penatt jee..