bila dah masuk 26 minggu 4 hari

masuk 26 minggu 4 hari ni, takleh nak lena asyik tersedar saja, ada tips untuk lena dengan baik ? 🥰🙏🏻

1 Balas

Salam sis. Kadang ada masa memang susah nak lena. Cuba sendal belakang badan masa tidur. Make sure badan dalam posisi baring yang selesa. Jangan terlalu banyak berfikir sebelum tidur. Baca doa sebelum tidur juga ya. Nanti makin sarat pula pun akan kerap tak lena sebab malam baby aktif selalu nya hehe. Apa pun enjoy moment kehamilan ya