39 week 4 hr

Masih xde tanda2 nk bersalin baby seronok duk dlm perut 12.12 kne serah diri dah allahuakbar

9 Balas

semoga dipermudahkan puan Aamin . saya pun due sama dgn awak , sedang menunggu juga Alhamdulillah semoga c baby sihat kat dlam . 12/12 ni last jmpa doktor lepastu tunggu keputusan doktr kkia perlu serah diri atau pun dia bagi tempoh . mudahan dipermudahkan Aamin 🤲🏻

Samala sis saya pun tengah tunggu gelombang cinta dari bby. seronok sgt duduk dlm skrg da 40w2day klau belum besalin lagi 15/12 ni kena serah diri dah paksa bsalin 😣🥹 doakan sya dan baby semoga kluar sebelum tarikh serah diri amin

sama la saya da 39week pon masih belum ada tanda..active lagi dia bergerak..tapi false contraction kerap2 da. semoga dipermudahkan sis.

1y ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis

semoga dipermudahkan urusan puan bersalin 🤲 saya pun tengah menunggu hari 16/12 due tanda ada tapi dia kejap2 je tak kerap

1y ago

sama ler kite

Sykur 39minggu 2hari dgn Selamat sya melahirkan baby boy dgn berat 3.61kg..

dah lps due ke sis? semoga dipermudahkan urusan..

1y ago

hr ni serah diri due hr ni pi baby tak kuor lg esok induce ubat

sama ngn sy sis , 12/12 kena serah diri 😭

1y ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin kite ye sis

Samalah sis.. semoga dipermudahkan

semoga dipermudahkan..