keputihan

Masih tak selesa sebab keputihan ni , kadang² banyak kadang² tak banyak .. Macam mana nak kurangkan keputihn msa mengandung ni , sebab saya dah kurngkan makan manis² selama mengandung , minum air suam banyak² , kerap tukar seluar dalam .. cuci miss v guna air suam .. masih juga macam tu 😭 seksa nya .. Masa first preggy tiada ni keputihan , memang saya jenis tak ada keputihan .. Msa preggy second ni aduhaai ..

1 Balas

gbs ke? dah cek dah? dulu saya ada gbs makan vit c 500mg blackmores. minum gula jangan langsung dan manis sekali.