38 weeks 2days

Masih relax and steady, takde tanda pape. berjalan sudah, bersama sudah, exercise sudah. sbb baca ibu2 yang berpengalaman jangan stress2. jadi sy cuba utk relax🥲 tgk org lain da branak. kekal relax😌😌😌 biasa kalau relax2 ni agaknya bila ye dia keluar huhu. #firstmom

6 Balas

sy smpy 40w serah dri powm xde tnda2..drip air dlm lbour room bru strt contrction..🤣pdhl ank ke2..lpastu aktif xprnh duk diam .asyk bt kje je ..knduri adk ngn mak mnolong bt kje mcm bkn mngdung..smua ckp nnti cpt bby kuar tp xde powm🤭brjln no.1..asal hjung mggu g jln2..pjuk bby powm sllu sruh kuar awal .xjln jgk cra tu...hihi..skrg bby nk msuk 2 bln dh

saya beranak masa 39w4d. waktu masuk 3rd trimester saya dah bercakap dgn dia suruh keluar waktu 38minggu tapi tak keluar juga sampai saya redha je bila2 nak keluar atau pun sampai kena serah diri. nasib baik masa 39w3d dah turun tanda dan esoknya tu bersalin

1y ago

saya leaking air ketuban

sy skrg 39week. pun xda tanda2 lagi. dh la ada gdm.kalau mggu dpn xkeluar lagi alamatnya kena paksa la.mcm2 dh ikut petua tp sama aje. risau

Mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat. Borak-borak la dgn kandungan tu .. Tanya dia 😊

1y ago

ok sis.. tq🥰

ajak borak2 ngan baby ya..sbb ada jaa yg over due kan 40week plus..inshaAllah moga yg baik2 utk puan

1y ago

ok sis baik tq🥰

Di luar kawalan la bila baby nk keluar ni. Hny Tuhan yg tahu. semoga dipermudahkan ye..🤗