Ada petua x mama² semua, ank sy naik biji² halus kat muka, utk hilangkan camna ya,baby baru 17 hari

Masalah biji² merah dimuka

Ada petua x mama² semua, ank sy naik biji² halus kat muka, utk hilangkan camna ya,baby baru 17 hari
11 Balas

anak saya pernah jdi dekat kepala.so say cuba untuk stop shampoo baby yg dia pakau.then bbrpa hari tu dah tkda biji2 merah.rupanya dia allergic dgn shampoo tu.sis try cek mungkin baby ada allergic ke apa