Ada petua x mama² semua, ank sy naik biji² halus kat muka, utk hilangkan camna ya,baby baru 17 hari

Masalah biji² merah dimuka

Ada petua x mama² semua, ank sy naik biji² halus kat muka, utk hilangkan camna ya,baby baru 17 hari
11 Balas

Anak saya pon macamni, baby umur sebulan. Bawak jumpa doktor, doktor cakap ni biasa, tp dr pesan jangan bagi kering, selalu kena moisturize, kalau tak nnti dia gatal. Dr bagi baby lotion brand sebamed. Alhamdulillah nampak dah kurang byk.