Tips Penting Untuk Ibu Hamil & Ibu Ayah Baharu Hadapi Banjir!

Masalah banjir telah menjejaskan ramai orang termasuklah ibu mengandung dan berpantang. Jika anda menghadapinya, ini yang ada perlu tahu. Tips menghadapi masalah banjir bagi ibu mengandung dan ibu bapa baru: #1. Bagi Ibu mengandung Ibu hamil yang menanti saat bersalin, sediakan dan simpan kelengkapan untuk anak yang bakal lahir di tempat yang mudah di capai. #2.... Jom baca artikel penuh!

5 Balas

Yang tak hamil pun risau ada anak kecil. Moga dipelihara kita semua dari sebarang bahaya

sy 35w..risau sgt banjir..hrp2 xhujan berpanjangan..

👍🏻