Muntah

Masa trimester 1 dulu mmg hari2 muntah dan badan rasa lemah sgt . Sekarang dah 20 weeks tapi tetiba badan rasa tak larat sangat dan asyik nak muntah . Kenapa ya ? Atau perkara ni memang normal untuk ibu mengandung?

2 Balas

Normal sis. .sye dri awl pregnant smpai 20w++ hadap mntah siang mlm. .msok mknn skit buang. .msok air skit buang. .ny yg ke 3. .yg slong lg la. .dri awl smpai berslin ..xilg2 moning sickness 2. .lyn je mntah 2. .tp ttp mkn skit2. .tkt dihdrte .

Normal, saya dah 27 week pun kadang kadang ada masa dia rasa nak muntah.