morning sickness

Masa sebulan pertama saya mmg muntah pening teruk.. Tp pas 5weeks nie sy da x muntah mau pun pening2.. adakah normal?? Saya pergi scan di klinik hanya kantung saja kelihatan janin xde.. pernah x ibu2 lain sama cm saya nie.. #RESAH

morning sickness
33 Balas

Datang check semula lagi 3-4weeks. Saya dulu check waktu 5weeks pun tak jumpa apa. Semog dipermudahkan segala urusan

jntung nk ada, start 7w keatas...sbb tu klu nk g scan, Dr xgalakkan bwah 7w...nnt jd cmni la, rsau smpai xsudah

Normal, scan masa 5 minggu memang nampak kantung je. Nanti dah masuk 10 minggu boleh repeat scan balik.

5 w tu memang xnnpk baby,sy scan 7w bby mcm dotdotdot...10w scan balik jantung bby da gerak

5y ago

Amin

saya scan 8week bru nmpk heartbeat .. jgn risau ye.. semoga urusan awk dipermudahkan

Normal sis... Saya 7w baru nampak kantung dan masuk 9w baru nampak baby dan jantung

Memang mcm tu .. Ad kantung aje .. Lagi beberapa minggu baru ade jantung baby ..

awl lg tooo 5w..mmg kantung je nmpk..ada sstgh org..8w bru nmpk kantung..

Nanti dah 9w baru nampak janin sis.. Sya pun scan 5w nampak dot kecil ja.

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Aamin.. Doakan saya juga ya☺️