26 minggu uri di bawah

Masa scan doc kata uri di bawah. Ade cara ke utk naik kan semula uri? #firstbaby #pleasehelp

7 Balas

mcm sy placenta previa.. kena czer sbb masa minggu ke 34 darah keluar tk berhenti.. emergency czer.. alhamdulillah sy dh baby selamat..

cuba sujud setiap hari lebih kurang 10mint macam tu .. insyallah nt uri ke atas ... sy baru 25 minggu

awal lg ni. jgn bimbang. ada masa lagi dia nak naik. tp ibu kena jaga dri dan jgn lasak2.

Kalau boleh jangan berurut dulu ..

Try buat sujud/menonggeng lama2

x ade caye awk nk naik kann ??

Same sis gn saye ni