kantung kosong 7week

masa scan 5week, doktor scan rahim kosong tak ada kantung. bila scan smula 7 week, nampak kantung shja. saya pernah spotting brownish masa 5week tp stop spotting 5 hari seblum scan 7w. doktr minta dtg scan lgi 2 week. tp sy gelisah sb tkut kandungan tak jdi. normal ke cuma nampak kantung shja? #firstbaby

kantung kosong 7week
15 Balas

sy pulak sepatutnya dah 12 minggu.. tp Dr scan nmpk kntung je.. result kandungan jadi 6 minggu skg.. sy jd risau bila scan td xnmpk Baby.. 🥺

3y ago

mcmne Dr boleh Kate gugur? sbb ade bleeding ke? janin nmpk x?