kantung kosong 7week

masa scan 5week, doktor scan rahim kosong tak ada kantung. bila scan smula 7 week, nampak kantung shja. saya pernah spotting brownish masa 5week tp stop spotting 5 hari seblum scan 7w. doktr minta dtg scan lgi 2 week. tp sy gelisah sb tkut kandungan tak jdi. normal ke cuma nampak kantung shja? #firstbaby

kantung kosong 7week
15 Balas

normal sbb kcik lg. ikut mommy tu. ad yg awal2 da nmpk. slalu 10 hingga 12 week bru nmpak. err kntung yg bwah tu ke atau yg atas tu.beso gak.😅

4y ago

boleh kut patutnye dy scan bwh kalau xnampak