Pregnant 22w.

Masa pregnant anak gegirl dulu bukan main aktif lg kehulu kehilir mmg x lekat kat rumah la.. skrg pregnant anak kedua ya Allah letih melampau lps tu jd sakit tgn pulak. Sakit teramat la sakit. 2 hari sekali suami bwk pergi mengurut tapi tetap x hilang. Berdenyut-denyut dan rasa menyucuk nk tidur pun x boleh. Harap lepas beranak ni beransur-ansur la hilang sakit ni.

1 Balas

mungkin carpal tunnel syndrome atau de quervain.

4mo ago

sy agak mcm tu. sakit teruk sgt. tgu next app bru nk kasi tahu dkt doc.