Kebas dan sakit pergelangan tgn

Assalamualaikum.. nk tnya.. sy prgnant ank first.. lately ni, tiap mlm sy tidur, jari2 sehingga pergelangan tgn sy kebas dan semalam, 18minggu 2 hari.. tgn sy sakit dan lenguh yang teramat sgt.. sehingga ptg masih sakit x hilang.. ad x yg mngalami bnda yg sama x? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #18weeeks

2 Balas

Carpal tunnel syndrome. Saya pernah kena first pregnancy and it get worst sampai beranak. Tapi lepas beranak mmg hilang. Ada bgtau dr, dia kata tu normal and dr prescribed obical

sy pernah kne dlu.. x tau punca sbb apa. n x tau mcm mne nak hilangkan.. sy cuma mintak husband urut2.. berminggu jgak baru hilang