Adakah normal jika kandungan 36 mnggu, ttpi payudara tidak padat n mengeras? 😓

Masa mngadung anak sulung dulu payudara mngeras n padat.. Risau x cukp susu la utk baby nnt.. #ingintahu

2 Balas

fikir positif yee mommies insyaallah susu cukup mengikut keperluan baby yg lahir nanti . yakin dengan diri sndiri yg aku nk susukan anak aku dan susu aku bnyak .

Biasa klu anak prtama jenis byk susu, anak kedua pun insyaAllah oke.. jgn fikir byk ye.. sy pun cmtu, tapi alhmdullh oke jek..hehe..