Teingat

Masa mmy besalin 20/03/2020 Nangis2 tahan sakit bukaaan.... #sy pun teikut nangis bp tefikir diri sendiri yg akan besalin x lama lge 31/08/2020 ini....Bby frist lage hmmmm moga semua baik2 aja makin dekat makin menjadi2 TAKUT besalin....#doa kan sy besalin dgn mudah ya gais tq

2 Balas

Contraction tu yg tak bole bawa bincang sis..saya smpai bergegar pegang katil tahan sakit sampai Berpeluh2.. Padahal hospital tu aircond dia kuat... Sejuk... Bersalin memang lah sakit siapa ckp tak sakit.. Time kena gunting rasa sangat.. Lepastu anak keluar lega rasa dia sis.. Walaupun sakit dia masi terasa.. Saya doakan semoga sis dipermudahkan segala urusan.. Aamiin 🤲

4y ago

Ya sis m.ksh ya lge seminggu sy besalin

Mogah dprmudahkan semua urusan sis. Be strong yea. 😊