Mucus Plug ke apa ni?

masa kencing , baru nk basuh tetiba rasa ad lendir kat jari. sebab takut confuse dgn discharge biasa. sorry gmbr yg disturbing .nmpk mcm hingus*😅#bantusharing #advicepls #mommybuntu #1stimemom

Mucus Plug ke apa ni?
10 Balas

Ni keputihan ni, kalau mucus plug ia mcm lendir telur putih tu, jenis jernih & selalunya akan keluar sekali mcm darah or spotting skit.

klo keputihan biasa tiada masalah,jangan ja keputihan wrna hijau,gatal dn berbau msti jmpa Dr cpt tkut ada apa2 dkt Bby

Sis better check gn doktor sis untuk genital tract culture takut strep B group.. bahaya utk kandungan

Saya hari2 keluar macam ni. Even sebelum pregnant pun. As long as tak gatal2 normal je :)

klau utk sy ni keputihan biasa sis. sy dari bujang mmg selalu kluar mcm ni

dh bpe bulan? sy klua mucus plug 1 wk sblm bersalin. 39wk

Bukan keputihan ke ? Sbb sy pn kluar gini tp cair ., 37w

Sy pun kluar mcm tu 37w3d

better check

berapa week