ada momy pengalaman macam sy?

masa kandungan 24 minggu sy ada buat detail scan dgn pakar O&G, alhamdulillah bayi sy sihat.. baru2 masa kndungan 29 mnggu sy buat scan 4d dekat klinik swasta.. doc yg check bagitau ukur lilit kepala bby sy ada besar sikit tak selari dgn usia kandungan.. beza 3 mnggu.. huhu mana patut sy dengar.. sdgkan masa detail scan semua ok.. 😔#mommybuntu

2 Balas

momy dah bersalin ka? boleh tahu keadaan baby? sebab saya pun dalam situasi yg sama.. doktor kata kepala baby besar dari usia kandungan.. saya prgnant 31w kpla baby 35w 😭

It’s ok it’s quite normal for the child’s development to vary