Buah dalam pantang

Masa dalam pantang, boleh makan buah oren je ke? Jemu laaa hari2 makan buah yg sama ja😂

5 Balas

awat pula xboleh mkn buah lain. boleh je. dekat hospital lepas bersalin masa masok ward tu. time makan nurse hidang buah epal. awak boleh makan buah yg mengandungi vit c selain buah oren utk cepatkan penyembuhan luka. mcm sy, ambik package mknan pantang org yg masak mknn sy akan bg buah epal, oren, peir. selain tu sy ada beli sendiri buah. mcm anggur hitam. kurma pon sy makan. hee