berat statik

masa check up di kk nurse bagitahu berat sy statik je macam sebelum ni padahal makan macam biasa .. cuma sy jenis lepas makan mesti membuang.. bahaya ke berat statik untuk baby ye? nak tanya banyak² patient lain tengah tunggu . perasan kat buku dia tulis pakai pen merah sebab berat statik ..?

6 Balas

Mcm2 jgk kan.. Berat statik pn xkna.. Berat lebih pn xkna😄... Sy pen merah sbb berat naik 4kg.. Kna bising jgk...

5y ago

Vitamin tu awk try ty doc tgk... Kita pregnant ni ssh sikit kan..