Newborn taknak direct feeding

Masa baby saya baru lahir kena tahan NHDU, saya tak pandai nak df. Bila dah keluar wad terus bagi botol. Baby dah jadi nipple confuse. Sekarang baby dah sebulan, boleh lagi ke saya nak cuba df. Ada tak mommy yang berjaya df balik lepas try teknik cup feeding/ syringe feeding? Ambil masa berapa lama ye untuk baby df?

2 Balas

BOLEH! Sepupu saya berjaya df baby balik setelah beberapa bulan. Boleh rujuk dgn konsultan penyusuan bertauliah berdekatan puan utk isu2 yg puan tanya kat sini. Ikut medsos Owh Didiyana atau Happy Breastfeeding Malaysia

boleh awak.. baby saya pun macam tu.. sekarang 28 hari.. hari ni..gembira hati sebab dia dbf.. sekali dua je guna botol

1mo ago

Awak buat macam mana ye?