Hb Ok..

Masa 24/6 first Tmu Janji sma Dr... Masa Tu kndungan Bru ngam2 10Week.. Hb, ok lah 13.5,hrp Nda trun,, tekanan Drh 130/80..slpas stu jam, cek lagi 125/80..tp, yg buat rsau Kencing 2+protein..kncing berkuman.. Ala,,bukan Apa, smlm 23/6 demam, nda kuat Minum Air.. Berdri skit pun, nda kuat rsa mau Pitam.. Oppoiment strusnya 9/7..tgok kncing mcm mna.. Hrp Smua baik2 ja.. Kata Dr, mnum air klpa, boleh Kh mnum air klpa sdngkn kndungn bru 10w3dy??.. ??

1 Balas

Boleh jew tpi mnum sikit2 dlu...Xpon mnum air barli yg tnpa gula utk kncing ok..Sye bt mcm tu jew...