Emotional

Masa 1st pregnancy dulu, rasanya saya mcm happy go lucky, suka gelak dan alahan tak byk sgt, cuma suka mkn benda masam.. But kali ni, emotional bukan main teruk je rasa, cpt sgt touching, dgr music /tgk drama pon boleh nangis, alahan teruk dan suka sgt benda manis.. Aduhh kena control bab benda manis ni.. Pelik dulu x suka mkn/minum benda manis, kali ni totally different... Yelah tiap pregnancy moment takkan sama, x kesah jantina apa, hrp di kurniakan kesihatan yg baik buat anakku..

1 Balas

Samalh sis😅😅😅 1st trimster xda alahan apa2 . Smpi lh 37w ni xda alahan .. cuma emo tu kdg2 lebih 😅😅 telampau manja dgn husb.. husb jawab kasar skit pun menangis mcm kena pukul pula 🤣🤣 sabar jelh sis Sy pn suka makan manis , sblm dpt tau preggy pla saya suka makan masam.. mangga ja melulu... tp makan manis tu kena kurangkan sebab sy berisiko darah tinggi sebab obesiti .. 😅😅 Baby saya is baby girl 😍😍

5y ago

Tu la.. Hahah..😁😁