Berbin/binti ALN dengan nama bapa

Marilah sama2 kita renungkan. Dengan manusia kita boleh tipu, dengan hukum Allah?

Berbin/binti ALN dengan nama bapa
2 Balas

Ya Allah dosa yg brpnjgn yg hrs di tanggung ibunya sendiri.kerana merahsiakan status ank.sehingga sggup mewalikan bkn bapanya ..sehingga beranak cucu..Allah takutnya..

Smpai mcm tu skali..ni masalahnya kalau ALN dgn nama bapa tpi bkan bapa kndung..

4y ago

Even bapa kandung pun tak boleh jadi wali. ALN kalau nikah, kena berwali hakim.