Mom's sharing

Mari tak bg pendapat or luahan masing2. Siapa yg rasa app or website asianparents ni bnyk membantu? Sy start dulu. Jujur awal2 sy mang bnyk tak tahu soal penjagaan baby. Nak tnya google kdg google tak bg jawapan yg kita nak. N thanks to this asianparents. Bbyk membantu sy. Dri segi luahan sbb risau, nak tnya tntng itu ini apa perlu dbuat jika bgini.. Sngt2 membantu. Bnyk moms2 yg bg dorongan jawapan n Nasihat. Jujur semenjak sy da anak. Sy tak pernh lgi luah apa sy rasa n tak tau nak tnya siapa jika sy risau tntng anak sy. Tpi bila post kat sini org2 baik hati memberi dorongan nasihat n apanyg terbaik untuk anak. Thankyou moms smua. Sbb support sy dan sesiapa sahaja yg memerlukannya ❤️

1 Balas

Selain kat sini Group untuk ibu ayah cari dan tambah ilmu 1. Ilmu BF Happy Breastfeeding Malaysia 2. Kepentingan dan pemilihan carseat Malaysian Carseat Support Group 3. Ilmu pemakanan, resepi baby 6m hingga 2years Happy Baby Foods Malaysia 4. Pengurusan dan Memahami bahasa baby Baby Language 5. Pemilihan dan cara guna baby carrier yg ergonomic Malaysian Babywearers (Official) 6. Kutu/ansuran/cash/rental dan ilmu carseat n babycarrier trusted PS Royanness Babywearing. Moga perkongsian ni dapat bantu ibu ayah baru dan lama dalam hal keibubapaan. Ilmu utk dikongsi dan diamalkan bkn disimpan. Moga bermanfaat dan dapat beri kesedaran pd kte. Sy pun masih belajar merangkak2. Kadang blur2 jugak tp keep study everyday. 😅

5mo ago

thanks for sharing! semua tu memang dah follow kecuali ilmu pemakanan baby, sebab baby tak makan lagi 😆 betul tu semua ni sangat membantu. kalau rajin nak baca english punya forum, saya recommend apps What To Expect. community dia lebih organised dan senang nak cari gali ilmu berkaitan apa yg kita nak tahu tu.