Siapakah Dia ?

Mari kita isi masa terluang malam ni sekejap dengan meneka siapakah gerangan di bawah ini 😍 Antara hint yang min boleh kongsikan, figura di bawah ini sangat terkenal dengan sifat peramah dan keibuannya terhadap semua pesakitnya. Dan dia telah menubuhkan hospital perempuan & kanak-kanak yang sangat cantik ala-ala hotel tau🥰 Agaknya siapa ya? 😘

Siapakah Dia ?
6 Balas

Dr Khamsiah, Andorra Hospital Setakat survey jelah harga hosp 🤭😍

Dr Khamsiah Muda. Counting day nak bersalin dgn dia.

Dr khamsiah.. Andorra

Dr. Kamsiah, adora

Dr. Khamsiah Muda

Dr.Khamsiah Muda