breastpump mana yg okay

Manual ke atau yg eletrik punya dan brand ape ye. Beli dimana ye. Terima kasih #1stpregnancy

1 Balas

Kalau nk ekonomi blh beli yg real bubee. Ada 2 jenis yg kena slalu connect dgn power bank and satu lg boleh caj. Seeloknya yg boleh caj. Atleast kalau dah low battery baru connect dgn powerbank. Sbb tkot emergency kn. Takde power supply, susah. Harga bawah RM200 kalau di shopee Kalau nk yg mahal dan elok, spectra sangat2 okay. Tahan lama. Rechargeable. Ramai yg prefer brand tu. Harga around RM700-RM800.

5y ago

Tq sis 🥰