Ada geng duebersalin bulan 12

Mana geng² saya nie bulan 12 saya tak sabar sdh mau jumpa baby biar pun berapa bulan lagi🤭 ada rasa takut tercampur happy#1stbaby

30 Balas

10.12 tiap.hari berdebar2 tggu masa je ni. Even dh nk masuk kali ke 5 ni still rs saspen lg plak dh 8thn jaraknya dan dh over age. Doakan akak ni ye Mg selamat bersalin normal ..Mg kalian pon di mudahkan n selamat semuanya 💞

Saya pnya edd 18.12.2020 🙈🙈🙈 takut nebes excited apa segala dh xtau nk rs apa dh🤦‍♀️ tp sy mmg xkn tgk video org bersalin la..mama kata xyah tgk..kang trauma😅

3y ago

Semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah swt..Aminnn..take care sis..😘😘😘

saya ✋ hujung bulan 12 nanti due. Sibukkan diri dgn kemas² barang baby and barang hospital, tgk video cara bersalin tenang ☺ samalah excited and nervous semua ada

3y ago

kan😅 saya pun sibuk juga tengok vd dlm YouTube, barang2 apa ja yg perlu d bawah d hospital nnti 😂 apa2 pun semoga kita d permudahkan segala urusan bersalin nnti aamin😘

saya 31/12 mintak2 la bby kluar awal sebab sian bby nnti hujung tahun sgt. nak mintk lahir 2021 plk mmg tak boleh sbb sya ada gdm on diet, jadinya tkleh lbih due

3y ago

anak pertama saya due date 5/1/2018 tapi keluar 29/12/2017 alhamdulillah yang penting sihat

Sye 5/12.. tp tnde keluar darah atau pecah ketuban tu xde lg.. just sakit sikit2 yg dpt thn lg.. n perut kerap mengeras.. harap2 baby keluar awal laa

3y ago

Aminnn

9/12 ini insyallah , sekrng dh start rse sakit tapi takde tanda . dh gi hosp jalan tak buka lagi . so kita tunggu la sampai baby nk kuar 🥺

Saya 9/12..1st baby... Dia punya nerves... Sakit sikit.. Dah gelabah ingat nk bersalin dah.. Hahaha.. Adoii pengalaman betul la....

sy due 17/12 anak ke 5.. nervous lain macam kali ni..semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti..aamiin

12,12 baby first takut risau x sabar semua ada... moga dipermudahkan urusan kita semua.. #1stbaby #babyboy

Saya 17/12 tapi hari2 mintak baby keluar 29/11 sebab birthday suami saya😅😁