Takut ceaser

Hi mamy2...mcm mne yerr pnglman korang time czer? sakit tak?

1 Balas

Hi mom..sy ceasar 2 kali..anak pertama ceasar,sakit time bius dh habis..nk turun katil ketap gigi je..sakit teramat..anak kedua ceasar,xsakit even bius dh hbis..hehehe..lain org lain nasib dier..sediakan kain utk gigit menahan kesakitan time bgn dr katil..

5y ago

Ye puan..sakit kt bekas belah..tp tu time ank pertama..sakit perit time kt ward..sbb dh hbis bius tu kan..uwaaaaa..lepas tu,sy bnyk mkn sunkist,alhamdulillah sakit mkin berkurangan