Due November 🥰

Mamy2 skalian smua dah prepare beli barang baby tak? Ni pun terpaksa beli siap2 awal sbab nnt branak and pantang kat kampung saya kat sabah. So prepare masuk kotak siap2 smua hantar ke sabah 🥰 Smoga dpermudahkan urusan kite smua mamy2 skalian aminnnn! #firstbaby

Due November 🥰
21 Balas

Saya pon due november, tp xbeli lagi botol susu/ pam susu. Nak tny mmg penting ke kalau plan nak fully breastfeeding?

11mo ago

kalau plan nak fully bf kena kuat semangat sis.. x boleh dengar org sekeliling cakap anak nangis sebab kurang susu la.. Pam semua tu x penting.. x da masa nak pam susu..kerap bagi anak df.. selalu yang pam time awal2 ni akan kecundang awal sebab demand over supply.. nanti syg susu tu di frozenkan tapi baby x minum pun.. Belajar df yang betul inshallah boleh fully bf sampai anak 2tahun..

Babygirl ke dear? Comel je colors yang you beli for the outfits! Hehe. Take care and goodluck for labor soon! 💕

11mo ago

Yes sis babygirl .. tu smua husband yg beli and pilih sbnarnya. Saya ikut je citarasa dia🤣

Awal x kalut kan sis, sy x prepare lagi brg. Due hujung oct nanti.

11mo ago

Ni pun skali harung duit kluar ni sbab seminggu je dah beli smua🤣 husband ckap beli trus smua siap2 senang. Sis pun dah dkat tu due. Smoga dipermudahkan juga aminnn

1/9 due, bag dh dlm kereta sbb selalu ke sana ke sini jadi risau 🤣🤣🤣

11mo ago

Baby nk kuar awl tu.. Hihi...

semoga dipermudahkan segala urusan sis Dan baby nti ye..😊😊

semoga dipermudahkan segala urusan sis and baby nti ye..😊

wahh jauhnya ke sabah.. semoga dipermudahkan segala urusan sis..

Awal tak kalut. Saya due hujung nov tak prepare apa² lagi 😂

11mo ago

Saya pula due awal nov haha. Terpaksa juga sediakan awal sbab nak flykan barang2 ni ke sabah🤣

Due i Oct I tak beli ape2 awal siap

11mo ago

♥️♥️ tak ape mommy cpt siap boleh relax sikit

All the best 🫶🏻