Tak pernah emosi dari awal pregnant

Hi mamy smua nak tanya sbab setiap kali kalau tengo orng pregnant mesti mamy tu emosi smpai asyik menangis la senang terasa la ape la (pembawakan orng kata). Saya dari awal pregnant tak prnah emosi tak prnah menangis. Mcm happy go lucky je la orng kata🤣 Ade ke mcm ni? Ade kata kalau emosi asyik nangis baby tu pompuan slalunya yeke?

15 Balas

Jgn aneh2 sis. Kang bila bby dah keluar baru emosi naya ooo. Apa saja dugaan dan kemudahan yg Allah bagi sis bersyukur je sebab panjang lagi perjalanan tu 😅

saya bila tgok tiktok bila ada part sedih² auto rasa sebak 😅 trus mngalir air mata...kalau tgok bab mkn plk trus kembang air liur lapar.

Saya mcm ni jugak.. kalau mengidam nak apa2 pun, tak dpt okey saja 😂 biasalah ragam setiap ibu mengandungkan lain2 😇

Sy takde emosi takde alahan pregnant mcm tak pregnant .. lenguh lenguh pun xde 😂 Ni Dah Bersalin dh ..

1y ago

berat sis naik berapa kg during this pregnancy?

saya pun macam tu juga.. dah nak masuk 7bulan ok je tak ada nak sentap2 😆