Mcm Mana Nak Prepare Barang Keluar Utk Yg Breastfeed

Mamy semua, boleh share mcm mana, dan apa yg perlu disediakan sekiranya nak keluar jalan /shopping dgn baby yg breastfeed.

2 Balas

boleh guna nursing cover sbb x semua tmpat ade baby's room. make sure bju y kita paki tu pon mudahkn kita utk breastfeed.cth mcm kemeja or bliuse y ade zip bahagian dpan so xperlu selak bju tinggi

6y ago

boleh juga..😊😊

Pakai nursing cover. Tp skrg sy prefer pergi baby room. Skrg mall ada kemudahan baby room n mostly cantik2. Pakai baby carrier so baby tak meragam, cukup 1-2 jam, susu kan lagi.

6y ago

sy pakai ergo baby. yg mcm koala bear, bukan mengadap depan. selesa baby tidur n dia tak meragam sbb certain baby xnk duduk stroller kn..