BABY 3 BULAN KURANG MENYUSU

Hi mamies , nak tanya kenapa ya anak saya 3 bulan kurang menyusu badan . Dia menyusu sangat sekejap lepastu macam marah tarik tarik nipple . Bila bagi balik dia marah dan menangis . Nak cakap takde susu tiap kali pump akan dpt 5-6 Oz . Ada yang tahu tak kenapa . Terima kasih mamy

3 Balas

anak susah latch? ada tongue tie? yg lain semua ok ke?

4mo ago

Sebelum ni dia menyusu sgt ok . Tapi dlm minggu ni dia bnyk tidur kurang susu. Semua ok tkde tougue tie n klu mnangis mmg selak 😌