Ada sesiapa tahu maksud ini....dan tlg terngkan..sy x tahu mksdnye..😔😔pleasee.. sekdr ingin tahu.

3 Balas

ini bacaan kuning baby.. jaundice.. 261 tu quite high sbb anak saya masa umur 2 minggu sama bacaan 200+.. kena admit ward, duduk bawah uv light..

3y ago

aritu mmg riso jgak sbb doktor kte kemungkinn de poblem hati tp lps tu jmp doktor blik after 3 month doktor kte ok dh ...skg alhmdulilah....syukur smua ok