P16,880-worth Luna Double Electric Breast Pump ang mapapanalunan ng ONE (1) LUCKY WINNER!

47 Replies

WORK SMARTER NOT HARDER It means finding ways to use your energy and time at work more efficiently, which can help you complete tasks more quickly. To do this, you can use various strategies to help you prioritize your work, helping you identify the most important tasks. it can save energy, increase motivation, making you more valuable, and increasing self-esteem. First time mom of 14 days old 💗 sana manaloooo 💞

WORK SMARTER NOT HARDER Totoo to kasi sa realidad kung masipag ka pero hindi mo ginagamitan ng utak o diskarte ay talagang tatagal ka sa ginagawa mo. Kaya dapat na hindi lang puro sipag dapat lagyan mo ng utak o diskartehan mo. Hoping to win this contest 🫶🏽🥺

Answer: Work Smarter Not Harder Sa bilis ng takbo ng oras nayon, di natin namamalayan na konti lang yung bonding natin sa family kasi busy sa work, bahay, etc. Kaya mas mabuting alam natin paano mas mapapadali ang ating mga gawain, consice but effecient. ☺️

Can you please help me to experience how to be a winner?😅 This will gonna be my first time if I will be chosen .. But my fate destined to be so unlucky when it comes to raffle 🤣

ANSWER: WORK SMARTER NOT HARDER Sana po mapili para may pang gamit na ako. Pangarap ko po talaga ang Electric Breast Pump. 😘🥳❤

answer:work smarter not harder sana mapili ako ❤️ followers po aq ng fb Instagram Yt nio🥰

WORK SMARTER NOT HARDER ❣️❣️❣️❣️ Hoping to win for my newborn baby ❣️

answer: WORK SMARTER NOT HARDER hope to win, 2nd baby coming on July ❤️

WORK SMARTER NOT HARDER hoping to win po 2weeks baby

WORK SMARTER NOT HARDER Hoping to win❤️☺️