Kayap

Mama2 sekalian.. Sy pregnant 11w.. Tangan sy kena kayap setompok besar duit 20 sen lama.. Semalam dah ke klinik biasa.. Doc bg ubat makan.. Besar sgt.. Dia ckp xde effect kandungan.. Tp sy risau sgt nk makan.. Sbb ni 1st time pregnant setelah 8 thn menanti.. Sy guna ubat sapu je skrg.. Ada x cara lain utk ubat kayap? Help me..

1 Balas

Ala kesian nye. Moga cpt sembuh. Hari tu suami sy kne kayap jgk. Dr bg ubat sapu n tahan sakit je. Xyh mkn pon xpe. Tapi klau sskit mkn laa. Then kami p jumpa ustaz mintak air. Alhamdulilah.

5y ago

Terima kasih info..