kayap

Alhamdulillah setelah 7hari di serang kayap akhirnya makin kering nasib ke hospital cpt kalau x mmg x tahu benda kt badan nie kayap.. Doc bg ubt virus kena makan setiap 5jam.. Nampaknya ada perkembangan positif.. Nasib baby dalam kandungan xda ada apa² efek.. Harap kayap nie cpt la sembuh.. #17weekbabybum #mogaadikdilindungiallah

4 Balas

Sama saya pun 18 weeks kena kayap.pergi klinik doctor bagi krim dgn ubat tahan sakit.ubat tu saya takut nak makan.saya bergantung pada krim ja.

Alhamdulillah sis dah sihat. Saya pula alhamdulillah takde apa2 cuma alahan tapi suami yg naik kayap dua minggu lepas.

Semoga dipermudahkan segala urusan ye. Aamiin.🤲🏻

Alhamdulillah.. Jaga diri dan kandungan elok2..