Alergik blood test

baby saya 3bulan lebih tapi setakat niy dua susu formula dia tolak sebab muntah memancut plus keluar susu ikut hidung. now takut nak bagi dia susu formula yang lain so decide nak buat alergik blood test. siapa tahu kos and biasanya boleh buat di hosp kerajaan ke? #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Cuba try bg susu rumusan khas yang ada AR (anti reguitation ), khas untuk muntah.. contoh susu cm frisolac AR

sblm tu bawa pergi jumpa pakar kanak2 dan dptkn advice.