Klinik Ok utk Detail Scan

hi mama semua... nak tanya boleh x bagi suggestion klinik utk buat detail scan bg area bangi, nilai atau yg berhampiran.. ada x yg boleh bagi review utk klinik siti ok ke tak.. ???

2 Balas

kalau bangi ramai ckp klinik as salam bagus

5y ago

a ah kat sini hari tu ada cakap as salam ok.. tp tengok google review ada yg kata x ok.. siap Dr. salah bg diagnosis lg

Cuba tgk review kt komen2 fb..

5y ago

tengok dah review kat fb.. tp xde yg review pasal detail scan.. klinik siti cas rm180.. in which mahal la jugak.. kalau boleh nak tahu berbaloi ke tak invest kat situ.. papun maceh bg suggestion 😇