Anak Syurga mama

Mama redha dgn pemergianmu anakku.. Ya Allah berikanlah aku kekuatan #30/12/19 #17wks

Anak Syurga mama
88 Balas

Salam takziah, smoga bertabh.. Tak sesenang yg dicakap. Smoga ad rezeki akan datang

4y ago

Tq sis.. Betul.. Xsesenang yg dicakap.. Insya Allah moga ada rezeki lagi.. Amin

al fatihah, salam takziah, jaga kesihatan, anak syurga tu sis...sabar ye sis.

4y ago

Tq sis Insya Allah.. Amin

Salam takziah sis.. Sabar dan redha.. Moga2 ada penggantinya tidak lama nanti..

4y ago

Tq sis.. Insya Allah.. Amin

Salam takziah sis.... Maaf bertanya..apa puncanya ya sis keguguran..

4y ago

Oo.. Banyakkn besabar ye sis.. Moga tabah dan kuat.. Moga rezeki utk sis selepas ni.

Al- fatihah..ahli syurga..amin..semoga terus kuat lalui ujian Allah ini..

Semoga kuat dan tabah.. ingat rzeki allah ada sllu buat sis..insha allah

4y ago

Tq sis.. Inshaallah.. Amin

Takziah sis... ank syurga tggu kat sana... moga ade rezeki lain nnt...

Salam takziah sis.. Boleh tahu kenapa tak.. Sebab sy juga 17weeks 😣

4y ago

Tq sis.. Saya demam.. dr ckp myb sb kuman..jdinya klau demam sikit2 kna terus pegi spital..

salam takziah sis dan keluarga .. semoga terus kuat dan sabar

Salam takziah sis.. Moga kuat n tabah hadapi ujian dr Allah swt...

4y ago

Tq Allah.. Tq sis.. Hntarkan sahabat2 yg baik2 &mendoakan sya.. Amin