Anak Syurga mama

Mama redha dgn pemergianmu anakku.. Ya Allah berikanlah aku kekuatan #30/12/19 #17wks

Anak Syurga mama
88 Balas

salam takziah..allah lebih menyayanginya anak syurga...saya pun baru kehilangan anak syurga saya 17week😔sedih jgk ms tu tp nk buat mcmn..allah lebih menyayangi anak syurga...jumpa mereka disn nnt,☺️semoga allah beri kekuatan pd puan...al fatihah buat anak syurga...

4y ago

anak saya doktor sah kn ms scan jantung baby x berdeyut,😔tp saya x turun tanda doktor bg tempoh 2mggu untuk gugurkan...