hai semua Bumil.. nak tanya preggy baby boy mmg sentiasa aktif ye dlm perut ..btw sy 23week 4 days..

mama 3 girl

7 Balas

mybe sbb sis anak no 4 kan yg boy nii .. sy anak sulung punya susah nk rse dia gerak 😣 smpai 2 3 kli gi klinik swasta nk scan bby tgk sehat ke x anak aku ni 😭 kita ni dh la b40 😭 tp sbb nk tgk bby kn ..

3w ago

Berapa minggu? Saya anak pertama dulu, dah nak bersalin pun susah sgt nk rasa baby gerak. Kena baring baru rasa baby gerak. Bila jalan ke duduk ke tak rasa langsung gerak

anak saya girl dua2 aktif x kira siang malam. klo time saya nk berehat je cmfrm masatu lah deme nk buat aktiviti. dlu dia mcm bila ayah dia pgg x respon skrg nie kemain ayh dia pgg pon dia aktif jee smpai herot2 lah perut.

5d ago

saya da 25week

Ye sis.. Sy pun carry baby boy juga. Tak kira pagi or malam sentiasa gerak gerak kadang tu dok diam sekejap jer dlm 20min lepas tu mula lah tendang sana sini😂

1w ago

betol2 sis . sampai saya trfikir bila la baby tido🤭..

rasanya macam tuh kot , saya preg lelaki kali ni aktif sangat dan kick tuh kuat siss .. beza time ngandung girl hhii

1w ago

btol sis.. sgt aktif..kadang fikir bila masa baby tido🤣..

sama.la sy scan baby boy n mmg aktif. waktu ptg lg kerap bergerak smpai tahap kene dduk.or baring jer

4w ago

tgn duk kt muka sampai dktor geram sbb dia xnk tunjuk hidung. 😋 last dktor give tgk lain bru dia alih tangan tu haha

Ye sis, Sy pun baby boy skg ni aktif betul, lagi2 dah 7m ni, subuh2 pun gerak aktif juga.

1w ago

owh hihi bertabah la.. sama la saya 26 week 5 day

yes