Mommy to be ?

Boy ke girl , hehe tak kisah la asalkan anak mama sihat sentiasa dalam perut mama n mmbesar dengan baik ?

Mommy to be ?
40 Balas

Baby bump aurat ni sis... saya tegur untuk mengelakkan dari kena kecaman lain dan faktor keselamatan dari yang boleh mamanipulasi gambar sis ni ya. Saya sarankan sis elakkan upload gmbar mcm ni ya.

4y ago

Vpkai bju ok lgi.. Hok selak nmpk perut tu xle blahh

Jgn tayang perut.. Ramai pemerhati.. Org laki pon ade apps ni.. Yg mne suka tgk perut org ngandung.. Soalan gini xyah tanye.. Nk tau jantina p scan je..

Ntah la. Sbb sy ni 1st semua ckp gurl girl.. scan 4kali boy keluar boy. Now 2nd pregnancy mmg dr awal2 dpt rase boy. Mase 17minggu scan mmg boy. Huhu

Sis... Klau bleh crop sikit gambar dada sis tu...ade org x betul dlm apps ni

Just teka je Tau..Boy sbb bulat n menonjol kedepan

mcm perut sy mnonjol ke depan.. 😊

Mcm boy psl perut agak ke dpn.. 😀

Semoga dipermudahkan mommy...🙂

Kalau lelaki perut kedepan eh

Mcm boy ke...😊😊😊😊