Doakan

‪Malam ni malam nisfu sya’ban. Minta jasa baik semua yg membaca ini. Doakan semoga saya selamat melahirkan, dipermudahkan bersalin. Bersalin secepatnya tidak melebihi Duedate (17/4/2020). Doakan Saya dan bayi selamat dan sihat2. Amiiinn ya Rabb..‬

10 Balas

In Sha Allah Mommy. Semoga mommy diberikan kekuatan dan dipermudahkan untuk bersalin. Walau cepat atau lambat, moga baby dan mommy selamat. Amin. Goodluck mommy. 💪☺️

InsyaAllah... Semoga kita semua selamat melahirkan baby yg sihat... Dan dipermudahkan urusan kita.. Aamiin

aamin . semoga dipermudahkan segala urusan sis 🙏❤

Semoga dipermudahkan dan dilancarkn urusan..🤲🤲

Insha Allah. Semoga dpermudahkan urusan sis. Aamin

Aamin.. Moga semuanye dipermudahkan..

Aamiin..doakan saya juga ye😘

aamin..smga allah permudahkan

Semoga Allah permudahkan

Aamiin Ya Rabbal alamin