Rasa xda fungsi betul😂

Makin hr.. Makin malas. Bngun pg pun rasa malasnya.. Rasa nk bring je atas tilam.. Dh la gigi sakit. Gusi bengkak.. Makin la malas buat smua bnda.. Nak marah je.. 😑😑 Nasib la masih kenang dduk rumah suami.. Mak bapa mertua ada.. Kalau dduk rumah fmily sndiri.. Smpi tghri pun msh baring.. 😂 Kndungan dh 2bulan..timbang berat bdn.. Trun 2kg..🙄 Time diet dlu.. X pula trun2 😂skrg pregnant.. Selera makan kurang.. Pandai turun pula ye.. Ada yg mcm saya x? #firstbaby

2 Balas

sama la saya.. suami g keje saya smbung tidur,sedar2 suami blik hntar lunch.. alah smpai x lalu mkn n masak.. keja nk baring ja

2y ago

😂 Kalau diam sndri.. Mmg mcm tu la saya agaknya.. Tp skrg kena paksa.. Msak tghri.. Masak malam.. Nk keja.. Suami xbg.. Penat di rumah.. & penat keja.. Rasanya sama je.. 🤣 Cuma beza.. Duit xmasuk.😂

Normal je tu sis. Macam sy suami gi keje mmg sy sambung tido smpai la nak zohor 😅 makan pun malas huhu

2y ago

Diam sendiri ok la 😂tp diam ngn mak bapak mertua.. Segan pula.. Walaupun mreka akan fhm😂😅😅😅