23/9 due

Makin dekat due makin takod n tak sabar nk tngok bby keluar . Czer or normal .. Harap normal . Mcm2 dipikiran nii tkod jahit la tkod mcm2 la first bby .. Smoga dprmudahkn..

2 Balas

Saye 15/9...rase takut tu ade...tapi lebih nye tk sabar nk tngk baby.. Sekarang ni tngk gambar scan 4D aje hari2 tngk nye😅tengah beli barang baby sikit2 jugak... Mintak2 sempat lh nk beli barang baby semua nye sebelom bersalin nanti... Pasal bersalin czer atau normal... Hari2 doa semoga bersalin nye normal di permudah kn semua nye...semoga kite same2 di permudah kn proses kelahiran nye nanti.. Aaminn☺

4y ago

Kann sis lebihnyaa tk sabarr nj tngok bby lgi knnn .. Bru je lepa scan 4D bru ni . Tunggu 30week pulakk nk scn 5D .. Skli tngok hri2 rsa nk tngok kn . Hehe smoga kita diprmudjmhkn urusn brslin nnti yee ..

Semoga dipermudahkan.. x dpayah takut 😊😊

4y ago

Aminn .. ❤