Week 34 HILANG SELERA MAKAN

Makin dah nak dekat ni, makin hilang pulak selera makan. Tak tahu nak makan apa. Perut rasa penuh keras je. Hmm berat badan dah susut pulak tu, last check up hilang 1.2kg . Ada yg sama x?

1 Balas

saya pula makin naik . sampai kena pantau bp dekat klinik 🥲 tp alhamdulillah. BP cantik.. cuma tu la. rse macam makan biasa2 je .

2y ago

last check up lepas drop lagi berat. next week harapnya last check up. then dah boleh tunggu masa je nak bersalin