Mabuk.. Nikmat Atau Dugaan ☺️

Makin bertambah hari dan minggu makin mengada2 lak rasa.. Bau busuk la, muntah la, pening la.. Mengidam la.. Hubby uols layan ke? Faham ke? Atau lantak lah... Cek... Layan diri je la.. Huhu..

2 Balas

Tulah nikmat sebelum menjadi seorg ibu sis.. Husband sy layan je karenah sy sepjg alahan tu sampai dh elok..Alhamdulillah syukur nikmat ALLAH TAALA dah 21 weeks😊

Husband sy alhamdulillah dia layankan je sebab dia tau kita pun tak nak lemah2 loya2 macam tu. Hehe