cara untuk cepat hamil

Makanan yang mudah hamil

4 Balas

Pengalaman sy.. Minum air suam rebusan tumbuk anak taugeh bersama suami pagi2 semasa hr ke 2 period-7.. Makan sayur taugeh kerap waktu subur.. Bnyakkn mkn ikn salmon, kupang, kekacang, ubi, labu,sayur hijau.. Minyak kelapa dara.. Minum 2.5L-3L Air mineral setiap hr.. Bersenam seminggu sekali paling kurang. Bersama setiap waktu subur n banyak brdoa.

Mknan sunnah, kurma , madu, susu kmbing, hbts sauda, myk zaitun..bykkn mkn syur dn buah..kurangkan fastfood..yg pnting doa..

5y ago

Betul semua ni bagus untk ikhtiar hamil ..jgn lupa amal kan asid folic jugak insyaAllah kalau usaha tawakal doa ade rezeki nye tu

Boleh juga try madu turkey wawa zainal.. Ramai yg dah pregnant asbab madu tu.

5y ago

Terima kasih share, insyallah nanti saya tey

Try madu turkey wawa zainal

5y ago

Okeyy, nanti saya try .